Despre Noi

Pentagon 2000 S.R.L., a fost fondata in 1994 in Satu Mare, judetul Satu Mare si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania Pentagon 2000. va pune la dispozitie servicii de calitate de depanare a aparaturii audio – video, electrocasnice, laptop-uri, calculatoare, aparate foto, camere video, telefoane mobile in garantie si in postgarantie plus servicii de proiectare si executare de circuite electronice personalizate. Firma noastra asigura repararea produselor aflate in termen de garantie pentru firmele Samsung, LG, Sony, Philips, Allview, Prestigio.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Pentagon 2000 S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Si pentru ca Pentagon 2000 Service stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.