Intrebari si Raspunsuri

I: In cat timp de la lansarea comenzii primesc coletul?
R: Coletele ajung la destinatar in maxim 3 zile lucratoare. In cazuri exceptionale, cand unul dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, aceasta perioada se poate prelungi, dar numai dupa ce clientul a fost instiintat si si-a dat acceptul.

I: Care sunt metodele de plata acceptate?
R: Momentan acceptam doua metode de plata: ramburs sau direct in magazinul din Satu Mare la ridicarea produselor.

I: Cat costa transportul produsului?
R: Tariful de expediere al produselor este de 20 lei si este valabil petru principalele orase ale Romaniei prin curieratul rapid GLS. Contravaloarea exacta a taxelor de livrare vor fi comunicate in momentul confirmarii comenzii.

I: Prin ce metoda se expediaza coletele?
R: Coletele sunt expediate numai prin GLS.

I: Ce se intampla daca am comandat un produs gresit?
R: Va rugam sa cititi conditiile de retur.

I: Telecomenzile pe care le comercializati sunt telecomenzi universale?
R: Telecomenzile de pe acest site sunt telecomenzi originale si/sau telecomenzi de inlocuire. Ele nu necesita nici un fel de programare pentru a functiona.

I: Am cumparat de la un magazin o telecomanda universala si nu functioneaza cu aparatul meu. Cum e posibil, doar e universala?
R: Telecomenzile universale trebuie programate pentru fiecare aparat in parte pentru a functiona, dar din pacate nici asa nu exista nici o garantie ca va fi compatibila si cu aparatul Dvs. De obicei telecomenzile universale vin insotite de manualul de instructiuni care contine informatii despre modul in care se programeaza acestea, o lista cu marcile compatibile si o lista cu coduri.

I: Am o telecomanda universala modelul X, dar am pierdut lista cu coduri. Imi puteti trimite codul pentru aparatul meu?
R: Codurile ce insotesc aceste tipuri de telecomenzi nu sunt universale. Fiecare model de telecomanda universala va functiona numai cu codurile proprii, deci va putem ajuta numai daca avem pe stoc o telecomanda identica.
Pentru asta va rugam sa ne trimiteti marca si modelul aparatului Dvs. si modelul exact al telecomenzii universale pe care o detineti.