Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.pentagon2000.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina -Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de catre firma SC Pentagon2000 SRL, denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.pentagon2000.ro, respectiv telecomenzi.pentagon2000.ro, va fi denumita Client. Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.pentagon2000.ro), va fi denumita site-ul Pentagon2000.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul Pentagon2000.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului Pentagon2000.ro este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Pentagon2000.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.
Fotografiile si datele fot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului Pentagon2000.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului Pentagon2000.ro beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica in functie de categoria de produse din care face parte. 

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea serviciilor de investigare (30 RON) a produsului reclamat ca fiind defect.

Termene de livrare:

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Pentagon.ro, se incadreaza intre 24 ore si 7 zile din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.
In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare:

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare(taxe ramburs). Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Pentagon2000.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Pentagon2000.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI Pentagon2000.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Satu Mare. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.